Gjør som Solid, send din støtte til Sykehusklovnene - Vipps Solid-aid: 559200

Gjennom prosjektet «Solid-aid» støtter Solid fotball i år Sykehusklovnene.

Kr 50,- av påmeldingsavgifta frå kvart påmeldte lag til årets Eat Move Sleep cup, pluss andre innsamla midler, går i år til å støtte Sykehusklovnene.

Verdens beste reseptfrie medisin er et besøk av en sykehusklovn!

Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg i arbeid med barn på sykehus. Gjennom improvisasjon, lydhørhet og sin helt spesielle klovnekommunikasjon besøker de pasienter, pårørende og helsepersonell. Sammen skaper klovn og barn unike øyeblikk hvor sykehusets rutiner må vike plass for noe annet.

Sykehusklovnene kan tenne livsgnist, øke selvtillit og hente frem barnets friske krefter. Effekten av latter, lek og undring kan mobilisere uante krefter i små og store kropper. Og et klovnemøte kan være en etterlengtet pustepause til foresatte når de ser sine barn og unge fryde seg.

Sykehusklovnene kan ikke forandre situasjonen, men de kan gjøre noe med opplevelsen. Og slik kan et sykehusopphold også bli preget av latter, smil og positive minner. Sykehusklovner kan brukes som magisk medisin og kanskje kan det vonde trylles bort for en liten stund.

 

Les meir om Sykehusklovnene her