Det var lagt opp til eit fullspekket program for kvelden. Grethe Fadnes ønskte velkommen før Katrine Lund Bjørnsen fra NFF Hordaland hadde et energisk innlegg om "Lagleiers oppgaver". Det ble blant annet lagt vekt på å følge opp den enkeltes behov og vise at en blir sett. Det skal være gøy å gå på fotball og det er lov og tulle og tøyse mellom slagene!

Inger Berit Hagen fra Stord CISV holdt et interessant innlegg om hvordan de som fredsorganisasjon jobber med ungdom og hvilke verktøy de bruker for å skape trygghet, trivsel og tilhørighet. Her kan fotballen og CISV dra paralleller og lære av hverandre.

Tidligere toppsiller og nåverende sportslig leder og trener hos Austevoll, Trond Fredrik Ludviksen holdt et interessant inlegg om viktigheten av å skape bånd i gruppa. Her var det mange gode teorier på hvordan en kan få mest mulig ut av gruppa.

Etter pausen var det lagt opp til debatt /erfaringsutvikling. Her kunne vi nok satt av en hel helg. Mange engasjerte personer i fotballfamilien som engasjert delte både gode og mindre gode erfaringer. 

Kvelden ble avsluttet med Roger Finjord sitt inlegg "Jakten på det gode laget". Roger Finjord er daglig leder i NFF Finnmark og med en imponerende trenerkarriere som blant annet landslagstrener. Et innlegg der humor og serøistet går hånd i hand. 

Vi er utrulig takknemlig for alle som stilte opp med innlegg og ikke minst alle som kom fra så mange klubber i distriktet.

Tusen takk til primus motor Grethe Fadnes som har satt i sammen denne fantastiske kvelden.